Korpit

Towerin linnaan ovat aina kuuluneet korpit (engl. ravens). Niitä on aina vähintään kuusi ja niistä pidetään hyvää huolta. Legendan mukaan Kuningaskunta luhistuu, jos korpit jättävät Towerin linnan. Se on monta kertaa ollut lähellä, viimeksi toisen maailmansodan aikana. Lontoon pommitukset järkyttivät korppien mielenrauhaa ja useimmat niistä kuolivat. Vain korppi nimeltä Grip (Raven Grip) selvisi hengissä saksalaisten yrityksestä kaataa kuningaskunta. Valtakunta oli vain korpin päässä luhistumisesta.

 

Kaksi korppia Towerin linnan pihalla.Kuningaskunnan jatkuminen on nykyään vankalla pohjalla. Korppien siipien kärjet on leikattu niin, että ne eivät pääse lentämään. Typistämis operaation suorittaa Raven Master. Lisäksi korppeja vartioidaan ja ruokitaan hyvin. Lisäksi reservissä on useita korppeja korvaamaan kaatuneet Brittiläisen imperiumin viimeisellä rintamalla.

Toisaalta korppeja voidaan kutsua Towerin linnan viimeisiksi vangeiksi. Huolimatta siipien typistämisestä moni on yrittänyt ja päässytkin pakoon. Vuonna 1981 korppi nimeltä Grog pääsi pakoon 21 vuoden vankeuden jälkeen. Se nähtiin viimeksi Rose and Punchbowl nimisen pubin lähistöllä.

Vanhimmaksi elänyt korppi oli nimeltään Jim Crow. Se kuoli 44 vuoden ikäisenä, mikä on uskomaton saavutus linnulta.

 

2 Responses to Korpit

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.