Lontoo on miljoonakaupunki ja ostosmahdollisuudet sen mukaan. Ostospaikkoja löytyy joka kukkarolle ja vähän ylikin.

Paras paikka aloittaa shoppailu on Oxford Street. Suurin piirtein Oxford streetin myötäisesti kulkee punainen metrolinja (Central line). Metropysäkkien Marble Arc ja Tottenham Court Road välinen alue Lontoon vilkkainta ostosaluetta. Näiden väliin jäävät Oxford Circus ja Bond Street metroasemat. Oxford Streetin ostospaikat on kuvattu hyvin täällä. Oxford Streetillä on lukuisia suuria tavarataloja kuten Marks and Spencer, Debenhams ja John Lewis. Edullisia vaatteita etsivälle Primark on paratiisi. Sieltä löytyy myös kenkiä ja laukkuja.

Muita hyviä ostosalueita löytyy Oxford Streetiltä etelään Soho:n ja Regent Streetin alueilta. Voit mennä kävellen Oxford Streetiltä etelään Regent tai Bond Streetiä pitkin. Vähän kauempana hyviä alueita ovat Queenswayn, Kensingtonin ja King’s Roadin alueet.

Matkuvälineenä kelpaavat Englannin punnan lisäksi kaikki yleisimmät luottokortit. Luottokortin käytöstä voidaan periä lisämaksu. Jotkut liikkeet ottavat vastaan myös euroja. Jos aiot maksaa euroilla niin tarkista aina käytettävä kurssi. Euron kurssi vaihtelee liikkeissä huonosta kelvolliseen. Liikkeet eivät halua tarkistaa euron kurssi päivittäin ja siksi euron kurssia pidetään virallista kurssia alempana. Näin erityisesti silloin jos liikkeessä on hinnat myös merkittynä euroina.

Erikoistavaraliikkeitä on Lontoossa valtavasti. Kauppa voi keskittyä hyvinkin pienelle tuotealueelle ja silti menestyä loistavasti Lontoossa. Asiakkaita riittää jo pelkästään Lontoon alueelta ja muualta Britanniasta suurten turistimassojen lisäksi. Harrastat tai keräilet mitä tahansa niin luultavasti löydät siihen sopivan myymälän. Kannattaa selvittää kiinnostavien liikkeiden sijainti etukäteen jo ennen matkaa.

 


Kommentit

Ostokset — Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>