Lennot

Suomesta lähtee useita lentoja päivässä Lontooseen. Pääosa lennoista menee Helsinki-Vantaan lentokentän kautta. Muutamia suoria lentoja on myös Turusta ja Tampereelta. Muualta lennetään joko Helsingin tai jonkun muun pohjoismaisen kentän kautta.

Lontoon tärkein kenttä on Heathrow. Sinne saapuu ja sieltä lähtee suurin osa Suomen lennoista. Muita kenttiä ovat Gatwick ja Stansted. Näistä jälkimmäisestä käyttää halpalentoyhtiö Ryanair. Jos ostat niis sanotun halpalennon, niin ota huomioon, että matka Lontooseen Stanstedin kentältä kestää kauemmin ja maksaa vähän enemmän kuin Heathrow:lta.

Muutamia paikkoja joista voi etsiä ja varata lentoja. Ainakin saa käsityksen miten paljon matkasta kannattaa maksaa vaikka varsinaisen varauksen tekisi jotain muuta kautta. Maksa matka aina luottokortilla, jos mahdollista. Silloin luottoyhtiö on vastuussa jos lennot peruuntuvat konkurssin tai jonkun muun syyn takia.

Lista nettivaraamoista:

Eri varaamoilla on erilaisia sopimuksia lentoyhtiöiden kanssa. Siksi hinnat ja saatavuus voivat olla erilaisia eri varaamoilla.

3 Responses to Lennot

  1. Pingback: Lennot Lontooseen – QVQ

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *