Lontoo aiheiset sivut, joista toivottavasti on hyötyä muillekin matkailijoille. Aloitin näiden sivujen tekemisen toisen Lontoon matkan jälkeen ja olen saanut apua monilta ystäviltä, jotka ovat viettäneet siellä paljon enemmän aikaa kuin minä.

Kommentit ja kysymykset ovat tervetulleita. Yritän vastata parhaani mukaan ellei joku ei ehdi minua ennen. Avoin keskustelu on enemmän kuin tervetullutta.

Näillä sivuilla olevia tekstejä ei ole kopioitu eikä käännetty mistään. Tämä sivusto on siis tekijänoikeussuojan alainen. Älä kopio täältä siis mitään, jos haluat viitata täällä olevaan tietoon niin tee mieluummin linkki. Tulostaminen omaan käyttöön on tietysti sallittua. Muista, että tulosteet eivät päivity koskaan, nämä sivut sentään joskus.

Jos haluat jättää yksityistä palautetta, niin voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info(ät)lontoo.org. Muuten kommentit ja kysymykset mielellään asiaan liittyvälle sivulle, yleiset kommentit vaikka tälle sivulle.


Kommentit

About — 1 kommentti

 1. Hei,

  Nimeni on Julie ja olen World Reach SEO:n yhteistyömanageri.

  Minua kiinnostaisi tietää paljonko vierasartikkelin julkaisu lontoo.org sivustollanne maksaa.

  Toivon kuulevani teistä pian.

  Julie

  Julie Moore

  SEO & Marketing Director

  World Reach SEO

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

HTML tags allowed in your comment: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>